Zboží

Samolepiciobalky.cz

Možná že nevíte, že mnohem lepší, než obyčejné obálky jsou ty, které jsou samolepící. Je na ně navíc mnohem větší spolehnutí, jelikož ochrání veškeré dokumenty a to před poškozením a v neposlední řadě také před vlivy počasí. Jsou opatřeny lepidlem, které je velmi kvalitní. Dají se dokonce přilepit i na povrchy, které mají špatnou přilnavost. Pro vás je důležité vědět, že dokument bude viditelný a hlavně bezpečně zabalený. Nemusíte se bát, že by přilepení k zásilce bylo nedostatečné. Jistota je i v tom, že obálku prostě nelze bez poškození odstranit.
Pokud potřebujete ochranu, která bude pevnější, nebo bude určena pro zboží, které je lehčí, pak se nebojte vybrat si z široké nabídky samolepiciobalky.cz.

obálky

Jestliže chcete, aby poštovní obálka měla speciální ochranu, pak právě pro vás bude nejvhodnější ta obálka, která by se dala nazvat jako bublinková.
Na internetu je možné sehnat hned několik typů. Záleží ale na vás a vašem výběru.
Možná že i vy patříte k těm, kteří mají zmatek ve velikosti obálek. Vybrat tu obálku, která bude nejlepší a také nejvhodnější, může být mnohdy dost složité. Hlavně tedy pokud je nakupujete jen jednou za dlouhý čas. Určitě nemusíte zoufat. Nejste v tom totiž jediní.

dopisní obálky

Existuje ale tabulka, podle které se dozvíte jednotlivé rozměry. Jediné, co stačí, je, si ji buď zapamatovat nebo si ji stáhnout v podobě pdf.
Obálky mají obecně 10 rozměrů, které se značí písmeny B, C, E, DL. Orientace v písmenech je velmi snadná. Například u formátu A4 stačí A nahradit za C. Budete tedy rázem vědět, že formát A4 se vejde do obálky s označením C4.
Mnohé z obálek nám dávají možnost samolepení s krycím páskem a některé zase samolepení s dvouklopami.
Co se týká krycího pásku, lepidlo chrání papír, který je potřeba před zalepením odlepit.
U dvouklopových je lepidlo naneseno na dvou klopách, které se slepí pouze tehdy, pokud je spojíte k sobě.